Joo, nyt kyl on semmonen "hähä" fiilis. Katoin tos äskön pasilaa ja koitin pelata Enemy Territorya, mut en saanu etprota pelittään ja kaikki oli noobeja ja säälitti kunnes vitutti ja sit lopetin. Mesessäkään ei ole ketään. Pylly-pyytä täs oon kuunnellu, Kuhis siis on se hittibiisin laulaja. ( http://irc-galleria.net/view.php?nick=Kuhispiski&image_id=99457519 )

Huomenna olis pippaloita tiedossa ja näkee pitkästä aikaa ihan ikaalilaisiakin. Mut jopa pyydettiin sinne ihan henkilökohtaisesti, joten olen otettu. Vähään aikaan ollu tekemisissä kylän nuorien kanssa, oon vaan eläny myllymäen ghettossa. En oo polttanu ainakaan neljään päivään, sit kahtena aikasempana päivänä vaan yhden. Nyt kuuntelen Mokoman Valu levyä ja suunnittelen vähän enskuussa pidettäviä synttäribileitä, esim missä ne pidetään, jos on teemabileet, niin mikä teema?

Tällä hetkellä olen siis Kankaanpäässä Äidin luona, mutta huomenna takaisin välikuolemaa tekevään myltsiin. Ihan ikävä jo :C Pitäis pari kirjettä kirjoittaa ja viedä postiin. Levyjäkin pitäis tilailla täl viikolla. Sinne katookin 80e. Ai nii kuulokkeetki on hajalla, pitäis siis semmosetkin joskus hankkia. Tosiaan maliiskuun jälkeen alan saamaan vaan 70e opintotukea, mikäli olen laskelmoinut oikein. Muuttaakkin pitäis naapurin kerrostaloihin ennen kesää. Hmm. Pepsi maxia tässä maistelen vain, huomenna pääsee leikkimään taiteilijaa, ainakin juoman puolesta. Kesätyöhakemus pitäis viedä kirkkoherranvirastoon, eka tosin se pitäis tulostaa ja täyttää. Haen hautausmaan hoitajaks kolmeks viikoks, siittä sit suorilta jaloin koivikkoon kakkosleirin isoiseks ja siittä tulee 180e, festari/matkarahaa oikeastaan. Toi hautausmaan viherpuoli systeemi on kyl melkosta "pitkä kuuma kesä" meininkiä. Bändiäkin pitäis laittaa pystyyn, tai ainaki ite opetella paremmin soittaan.

Sain myös tässä viime viikolla tietää, että riston kitaristi on opettanut mulle kitaranmikin käämimistä! Oli kyl melko hieno tietää. Ens vuonna sit pitäis mennä sen pitämälle pedaalinrakennus-kurssille. Pitäis jotain piirrelläkki et sais tänne jotain piirrustuksia, ettei tästä ihan kokonaan tulis pelkkää tekstiä täynnä oleva tylsä sivustu. Jos olet päässyt tähän asti, jätä kommentti. Kaadan nyt vielä uuden lasin Pepsi Maxia, mikä on muuten jumalten juomaa.

Tosiaan tää päivä ollu hirmusta jumitusta. Äiti on p-a koska maksaa kaikkien opiskelijapoikien elämiset oikeastaan. Vili ja Juho on niin saamattomia ettei osaa mennä kelaan täyttämään papereita, että saisi kymmeniä, ellei satoja euroja  ilmaista rahaa.

Tulipa hirvee  sipsin nälkä. Olispa nyt sourcream onionia. Estrellan vaikkapa. Nooooh eipä oikein mitään herkkuja voi ostella, ainakaan tulevaisuudessa. Koulusta ruisleipää mukaan ja makaroonit kiehumaan niin hyvä tulee.

Mitenkööhän tätä nyt sitten jatkaisi. Kirjoittamalla tietenkin! Kirjoitan sanan jos toisenkin. Lauseen jälkeen uuden lauseen, vaikken sano mitään sanoja silti tulee jos tullakseen. Nyt loppu tommone touhu. En muuten kaatanutkaan sitä lasillista pepe makea, nyt voisi olla sen aika. Kaadettu ja juotu. Hmm. Kyllä muuten ärsyttää Maj Karma, uusin levy on täynnä kaupallista paskaa, lyriikat on kuin jostain ala-asteen koulubändin lauluista. "autetaan toisiamme, kierrätetään ja lenkkeillään. Sano ei tupakalle ja alkoholille, ei ne mitään hyvää tuo tullessaan, Jee jee, auta mummot tien yli äläkä sano pahasti kenellekkään" ja sitä rataa. Ylppö muutenki ärsyttävä kusipää. En varmana osta sitä Salama levyä, on muuten paska nimi, edellisen levyn nimi oli ukkonen. On kans ärsyttävä se Salama biisi, siinä on suoraan Iggy & stoogesin - i wanna be your dogista otettu kosketin pimputus taustalle. Aivan saman kuulonen, tai siis karmalla se ei sovi, koska on niin paska ja kappale on perseestä. Voi vittu, älä kiroile, vähän oot säälittävä kun kiroilet noin paljon. Olen hiljaa.

 

En olekkaan! Hahaa! voiko olla jännempää kuin jutella itselleen. No oikeastaan kirjoitella itselleen. Vielä kun postittaisin omia kirjeitä itselleni omaan osoitteeseen ja vastaisin niihin omiin viesteihin vielä ja neki sit pitäis tietty postittaa ja postikuluihin menis rahaa. Postimerkkienki hinnat noussu 10sntillä, kyllä on ärsyttävää. Turhaa kiskontaa, muutenkin maksaa kirjekuoretki aivan sairaasti.

Nyt on talviloma, alkoi viime viikon torstaina ja kestää ens viikon maanantaihin. Tiistaina vasta siis kouluun. Silloin pitäis ostaa Iida Umpikujan (www.myspace.com/iidaumpikuja) levyn. Kaverillekkin toki ostan jos ei maksa paljoa. Niitä sit voin postitella ja ylistää ilosanomaa. Kyllä muuten ärsyttää noi seurakuntanuoret ja kristinusko. Tai no kirkko oikeastaan. Kirkollisverokin, miksi pitäis maksaa siittä että uskoo? Kyllä minä ainakin viimeistään silloin eroan kirkosta lopullisesti, kun tulee itelle maksettavaks tommoset verot. Seurakuntanuoretkin on säälittäviä, ne on syrjäytyneitä, rumia, koulukiusattuja ja ihan syystäkin. Sitten ne on kuin mitkäkin ernuanimehörhöt jossain animeconissa. Aivan käsittämätöntä. Tosin olen itsekkin seurakuntanuori jossakin määrin ja olen ollut varmaan viidessä animeconissakin, kolme traconiakin olen käynyt. Säälittävää porukkaa kyllä. Samaten ärsyttää noissa sarjakuvablogi jutuissa ihmiset jotka piirtää ittensä aivan erilaiseksi, laihemmaks mitä on  ja muutenkin muuntelee kehoaan. Oikeassa elämässä on rumia läskejä finninaamoja ja argh. Kans ärsyttää jotku jotka piirtää ittensä ja kaverit eläiminä, niiko mitä vittua. Argh.

Samaten ärsyttää jotkut ihmiset jotka on löytänyt jonkun kivan uuden sanan tai pari ja sitten toistaa niitä joka tilanteessa. Esim yhden kaverin "fail" jutut. JOKA väliin tulee "melkein feilasin/feilasit/feilattiin/feilas nää jutut" jos tekee jotain, ihan mitä vaan pian jostain kuuluu "fail". Vois vaan sanoa vaikka "höhö" tai ihan supisuomalaisesti "melkein epäonnistuin" tai jos keitot meinaa "feilata"  eli esim palaa pohjaan, MIKSI SITTEN EI SANOTA ETTÄ MEINASI PALAA POHJAAN!? Vaan esim "mä melkee failasin nuudeleiden kaa". Tiedän, toistan itseäni. Varmasti kaikki perheen pienimmätkin ovat saaneet jotain käsitystä mitä tarkoitan.

Ärsyttää kanssa nyt, kun kuuluu jossain "hyvin jännä, on se jännä juttu" (eli pasila hokeamia) kun ne oli hauska juttu ehkä silloin, kun ekat jaksot tuli. Mutta nytten jotkut toistaa niitä niin aivot poksahtelee kivasti popkornin lailla päänsisällä. aukaskaa pää ja lisätkää vähän suolaa, halutessa myös voita. Katsokaa vaikka jokin kiva leffa ja syökää niitä. Nam nam. "lääkkeet lääkkeet" VOI VITTU! oikeesti jos joku olis sanonut nyt oikeasti noin niin kyllä pää olis räjähtäny.

Vedä syvään henkeä ja laske vaikka hitaasti kymmeneen.... sisäään.... ulos... Olet mustekala merenpohjalla mmmmm mustekalana jooo.

Niin pitäis tosiaan hakea posariinkin (Pohjois-satakuntaan, paikallislehteen) kesätöihin. Empä tiedä kelpuuttaako ne mua, jos näitä lukis.

Takas ärsyttäviin asioihin. Ärsyttä musiikin warettajat ja jotka kuuntelee vaan kappaleita, eikä tutustu levyihin tai bändiin muuten. Myös ne jotka näyttää ja käyttäytyy mahdollisimman samanlailla kuin idolinsa. Bili kaulimet sun muut paskat. Huhhu. Emotkin on ärsyttäviä eläimiä. Ei ne oo oikein ihmisiäkään, kun on niin pinnallisia ja elää omissa hiippakunnissaan. Kuuntelee paskaa musaa, näyttää tyhmältä ja niillä on muutenki tyhmät mielipiteet. Ai ketkä olikaan pinnalisia? Kai niistäkin ajan myötä iha järkeviä ihmisä tulee, kun elää sen vaiheen ohi. Vaihtaa hiustenväriä ja hankkii hiuslisäkkeet ja alkaa fanittaan japseja... No siinä sit onkin jernu vaihe. Siittä sit tuleekin joku skenehuora vaihe, tai otenkin kaikki on samaa porukkaa, kehitys erivaiheissa. Esim jos Emo olis bulbasaur, jernu olis ivysaur ja "skenehuorat" olis sit venysaur. En ole varma miten noi pokemonit kirjoitetaan, mutta tuskin ketään haittaa. Ärsyttää myös hevarit, metallimiehet, räppärit, punkkarit ja jotka kuuntelee vaan radioo tai väittää ettei kuuntelis mitään.

Ehkä teen ite välikuoleman nyt ja meen lataukseen. Etin eka vaan Akun Akunlaturin