No nyt sitten tein tännekkin tunnukset ja koitan kirjoittaa vähintään kerran viikossa jotain. Toivottavasti myöhemmin saa jotain taiteilujakin nähdä kuvina täällä.
Niin aivan joo.

Luultavasti kaikki lukijat tietää kuka minä oikeasti olen. Koitan olla ajattelematta kuitenkin niitä jotka tietävät minusta vaan mahdollisimman avarasti katsella maailmaan ja kirjoitella tänne ihan ajattelematta "mitäköhän ne nyt ajattelee, eihän tommosta ny voi laittaa".

Varmana myös tulee säälittäviä kirjoitusvirheitä, koska kielioppi on perseestä. Jos tänne asti laitan jotain itsetehtyjä piirrustuksia, nekin ovat varmasti perseestä. Sillä kaikki on perseestä, sieltähän me kaikki olemme aikoinaan syntyneet. Eikun mitenkäs se ihmisen biologia menikään?

No anyway, yritän saada tästä sivusta vähän persoonallisemman. Jatkan nyt sivuston päivittelemistä ja mietin mitä hittoa oikeasti tänne muka laitan. Eihän ny mitään kehtaa muiden luettavaks laittaa. Kuulis vielä jossain koulussaki tai kaupassa joistain kirjotuksista. Eij ej ej. Nyt kyl en kirjota mitään minnekkään enkä kerro yhtään mitään mistään. Mur. Mikä vitun mur? "miks sä kiroilet nii paljo? onko pakko" PÄÄ RÄJÄHTÄÄÄÄ. ARGH! Miks pisteitä joka rakoon, ja pilkkuja turhaan. TAAS!

Moron --->