No nyt päätin taas jotain kirjoitella, kun monta kertaa olen ajatellut "en nyt enään viitti kirjotella kun viime kerrasta on niin paljo aikaa."


Mutta elämä voittaa, kuten luokan opettajalla on tapana sanoa. Tässä tosiaan pitäis tehdä jokin massiivipuinenhuonekalu = ihan mitä vaan. Ajattelin tehdä kirjoituspöydän, koska tämä tämän hetkinen jää tähän kämppään. Muuttaakkin pitäisi kesäkuun aluks. Löysin kyllä melko ihanteelisen kaksion, rivitalon päätykämppä. 2h+kk+s, 47,7m2 ja vuokra on n 320e/kk. Vitun edullinen siis. Olen laittanut kiinteistövälittäjälle emailia siittä ja odottelen levottomasti vastausta. Jos huomenna ei ole neljään mennessä tullut vastausta pitää käydä paikan päällä tuola niiden kiinteistöhoitopaikassaan.

Vappu on tulossa ja pitäisi keksiä jotain vietto paikkaa. Kaikki täältä kavereista/naapurustosta  on menossa Tampereelle. Sielä kieltämättä on "vähän" enemmän elämää kuin täällä Ikaalisten tuppukylässä.

Ajattelin muuten myös hankkia kesäks skeittilaudan, että pääsisi vähän harjoitteleen öisin pimeällä yksin jossian syrjässä skeittailua. En ajatellut mitään temppuja pahemmin opetella kylläkään. Seki olis sit joku satasen investointi.

Festareillekkin pitäis ostaa liput. Ilosaarirockiin ainakin, niin paljon kehuttu festari on se. Sinne tulee myös hitosti kavereitakin. Esiintyjinä Huoratron, Risto jne. Provinssiin tai Ruissiinkin olisi mukava päästä, mutta aika ja raha näyttää. Kesätöitäkin olis kiva saada, tai kivointahan olisi jos saisi vain rahaa.

 

Joten haluuko joku ostaa itsetehtyjä kettuvoivetsiä? päätypuisialeikkuulautoja? jotain muuta puusta väännettyä?

 

Pitäis jotain piirrelläkki ja näyttää kaikille kuinka en osaa piirtää. Noh, menen tästä lämmitteleen makaroonilatikkoa mikrossa ---->