Tosiaan vappu on ohi ja viimein ollaan sunnutaissa ja lyhyestä lomasta selvitty. Koskipuistosta se alkoi. Tai no torstaina ei ollut koulua, kävin silti syömässä hernekeittoa jonka jälkeen lähdin kämpille valmistautuun henkisesti iltaan. Lähdettiin Hetan ja Vilman kanssa kruisaileen kohti tamperetta ja matkalla nähtiin mm. kun auto ajoi skootteria perseeseen jonka seurauksena skootteri meni punasia päin.

Tampereelle saavuttua oli tietty hirmu kusihätä kun olin juonu simat vielä hyvän sään aikana. Menin veljelle jossa sitten hän teki drinkinkin minulle, kirsikka pepsimax drinkin, maistui kyllä iha huipulle. Tämän tästä lähdin olvien kanssa puistoon jossa eka röökin verran venailin ja soittelin kavereille missä hitossa ne oli, viimein Kristiina vastas ja menin niiden seuraan. Siinähän oli Kristiinan poikakaveri Joona ja lapsuuden ystävä Sauli (joka on myös opettajani poika)  ja ihmettelimme hetken kuina maailma onkaan pieni. Ainakin Suomi.

Siinä sitten aloittelin ja otin vähän kiriä krisseen ja joonan jotka oli jo pienessä nousussa. Ömm... Saulin piti lähteä ja pian sitten kristiinan ja joonankin... Tässä välissä olin hakunut olveja veljen kämpiltä jaja.  Soittelin siinä Vilmalle ja Hetalle ja ja kumppaneille missä ne vaeltaa. Siiinä jossain vaiheis Norah soitteli ja sano et näki mut jossain ja käski tulla sinne niiden porukkaan. noh tämä tapahtuikin ennen kuin Joona ja Kristiina lähti, sillä ne lähtivät vasta kun Nora Laura ja muut olivat olleet jonkin aikaa siinä porukassa.

Tilanne katsaus: Minä Laura, Beni ja Nora ja mikäs sen poikaystävän nimi olikaan, ja minä olemme koskenrannassa alkuillasta.

 Jotain niiden kaljupää kavereita liittyi seuraan ja joskus parin tunnin päästä Heta Vilma ja Eevikin viimein liitty seuraan, Heta ja Eevi tosin ravas kokoajan jossain. Ilta alko hämärtyä jo siinä vaiheessa... Näin pari tuttua ja vilman pari kaveria liitty seuraan, ja tota beni laura  nora porukkaa hälveni jonnekkin. Kävin myös kusella sen noran poikaystävän kanssa ja samal tapasin veljen jonku kaverin joka tunnisti mut... Sit jäin sinnne jotain jutteleen kännisiä. Jonka jälkeen taisin mennä ostaan kolmioleipää ja veljen luo syömään sitä, jossa näin sitten janin miikan ja miikan tyttöystävän jonka nimee kanssakaan en muista. Niiden kans sit marssittiin takasin puistoon ja taas oli porukka vähän vaihtunu... Ilta pimenee pimenemistään ja siinä jotain juotiin ja juteltiin ja ehkä vähän jotku suuteli ja kouri ja tais tulla joillekki tappelua ja Eevin veljee kättelin ja sitten oltiinki autos vilman kanssa menos lielahteen jonku vilman kaverin kyydillä ja sit sielä ei ollutkaan jatkoja ja vilman kaverit häipy ja jäätiin sinne tuntemattomien luo yöks.

Perjantai:

Herättiin Vilman kans joskus yhdeltätoista aamulla ja siinä päät räjähteli ja vettä juotiin ja puranaa syötiin aamupalaks, sit lähettiin hissun kissun lissun ja alettiin kartottaan mis oltiin. Löydettiin kruunukalusteelle josta sit suuniteltiin et mennään subwayhin syömään, paskat, se oliki kiinni. Vieres oli american daineri mikä lie ja se oli vitun kallis joten päädyttiin heseen. Pohdittiin kyl et kumpaan kantsis mennä, mut hese voitti. Sielä syötiin mautonta täyttävää tyhjää ruokaa. Tuuli kävi ja kaikki roskat lähti parkkipaikalle lenteleen.
Sitten vaellettiin kohti ärrää, koska kaupat oli kiinni. Ostettiin limsat ja mentiin bussia odotteleen. Bussi tuli heti kun tultiin pysäkille ja se oli ihan täynnä. Siinä sit kuskin vieressä hienosti ölistiin ja matkustettiin kohti keskustaa. Tosin tuli lisää porukkaa ja piti mennä keskemmälle (tiivistää tiivistää). Siinä sit teekkareita ja katsojia oli menos teekkari kasteeseen katteleen teekkareiden kastelua. (Teekkareil on maailman paskimmat jutut)

Siinä sit Vilmanderin kanssa katteltiin ku puoli alastomat märät teekkaritytöt vaihto vaatteita.... Tai siis nautittiin auringosta ja katteltiin kun niitä kastettiin. Ekaa kertaa tommostakin kattomas.

Sit Vilma lähti kotiin puhdistuun. Mäki päätin pienen pohdinnan jälkeen mennä veljen kämpille ja sielä sit tuijotin seinään kunnes mentiin Veljen kaa kiertään vappuhäppeningit. Jotain tunti pari siinä kierreltiin ja tultiin takasi, Vili teki ruokaa ja sit syötiin ja kuoltiin. Menin nukkuun ja veli herätti joskus 19:30 ja viimenen bussi oli lähdös 19:20 ikaalisiin. Sitä ei sit koskaan tullu ja kolme odottajaa oli kummoissaan kun ei sitä näy vaikka tunnin oli odottanu. Vaikka olikin kattonu pyhäaikataulun ja vappuerikoisbusisjutut. Sit menin takas veljelle ja olin jonki aikaa koneella ja menin kattoon onko puistossa mitään. Sielä oli pimeetä ja kylmää ja känniääliöitä kännissä ääliöimässä. Iha eri meno ku torstaina :---D No näin Iston siinä matkalla ja sen johonki isosiskoon siinä tutustuin, tai siis käteltiin ja lähettiin iston ja sen kaverin kanssa mäkkiin jossa isto tarjos yhde purilaisen. Tämän tästä takasin puistoon kattoon menoa ja istoa ja sen kaveria kännissä tapaamassa kavereita. Jotain ne yritti parittaa sitä iston kaveria johonki toiseen kaveriin ja ne kaikki lähtiki pian istolle.

Ite päätin lähtee takasin veljelle ja nukkuun. Sit oliki Su.... Lauantai ja yhdeltä olis ollu hamppumarssi ja kannabikseen koskevaa paneelia keskustorilla, mut bussi lähti puol kaks joten empä menny leikkiin mukaan. Viimein pääsin Ikaalisiiin kämpilleni ja suihkuun ja peseen naamaa ja harjaan hampaat.
Sit parin tunnin päästä ku olin ikaalisiin tullu ni lähdinki äidin luo kankaanpäähän ja sielä sit olin tähän päivään saakka ja sain hyvää ruokaa ja munkkeja syödäkseni. Pyykitki tuli pestyä ja tänään jääkaappiin sai vähän täydennystä ja ja. Täällä sitä ollaan kirjoittelemassa tänne tämmöstä tekstiä.

Alkkis kuittaa ->